NYBYG
LAD OS HJÆLPE MED INSPIRATION

NYBYG

Hos Brandes Byg ApS er vi uddannede tømrer og helt nede på jorden. Også når det kommer til at bygge prisfornuftige boliger og huse til dig, der ikke har lyst til at være ligesom alle de andre. Derfor håber vi også, at du vil lade dig inspirere af vores nybyg og lige så stille begynde at overveje, om du er til fladt tag eller hældning, 1 eller 2 plan, eksklusivt design eller prisfornuftig funktionalitet. Vores ønske er nemlig at levere præcis det arkitekttegnede hus, du drømmer om.

UDTALELSER

 • Super behagelig + god rådgivning mht kvalitet på gulv + færdig til aftalt tid + super flot finish omkring radiatorer og fejelister. Vil jeg anbefale Brandes Byg - så absolut - vil jeg bruge dem igen - bestemt

  Rene & Camille
 • Alt er lavet som aftalt, til tiden og til den oplyste pris.

  Andreas Lundgaard, 8981 Spentrup
 • Vi er glade for resultatet hele vejen, fleksibel omkring aftaler og hurtig til at levere, hurtig til at sende tilbud etc. Ikke sidste gang vi handler her.

  Lone Pedersen, 9280 Storvorde
 • Det var nemt og konkret. Jeg er meget tilfreds med resultatet.

  Katrin Olsen, 9000 Aalborg
 • Brandes Byg ApS hjalp os med at lave ny facade på vores hus, der blev leveret et flot resultat, og det var tydeligt de havde fokus på æstetik, kvalitet og omkostninger. Anbefaler gerne Brandes Byg ApS til andre!

  Lars Levring Madsen - Assentoft
 • Udover det flotte stykke arbejde der fysisk er lavet har Brandes Byg ApS også bidraget med ideer, som har givet os et bedre resultat og mere glæde

  Mark de Neergaard - Over Hornbæk